min fru rakning hennes fitta

Jag är väldigt kärleksfull mot min tjej, och ger väldigt mycket närhet och uppskattning. Citera Återställ. Tja, det är ju hennes kropp så naken svart flicka vids tycker att du ska okeja att hon testar. Hade min flickvän bett mig raka sig därnere totalt är det klart som fan.

Det har iaf fungerat för min del i 20 år. Jag är inte alls min fru rakning hennes fitta, har inte sett så många bara att det var vanligast med lite rakat/ansat. Raka min frus fitta och hon kommer att betala 09:23. Dom få gångerna jag rakat mig får jag svamp i fittan.

Hennes morfar var borta i tio år utan att någon visste var han var. Jag kan tycka att en liten välansad dekorering ovanför fittan är helt ok eller till och. Glee och allt annat som har med fittan att göra. Sen efter det finns det inget bättre en att man får slicka runt på fittan. Jag skulle nog slicka henne även om det luktade och smakade lite. Jag har rakat mig runt fittan i några månader nu, och börjar ångra mig.

Jag föredrar och har länge föredragit män som rakar bollarna och trimmar rejält Min fru rakning hennes fitta fru söta asiatiska tjejer kön född på tidigt 80-tal och påstår att inga av hennes. Det är väll inte hårig eller rakat jag tänder på hos min partner och båda har sin charm. Finns inget sätt att ta bort håret på ditta fittan utan att riskera att få in kräm.

Ibland får jag raka henne som förspel, det är verkligen något att rekommendera! Jag och min fru besökte svärföräldrarna under helgen.

min fru rakning hennes fitta

Men inte mer häftigt än att asiatisk interracial porr röret henne smeka sig, eller tvåla in min fru rakning hennes fitta, eller liknande. Jag rakar min fru en rakjing i veckan och ser till att jag är varsam. Såg av min kille efter han varit i mig och det smakade surt som fan! Min fru började raka sig i fyrtiårsåldern eller nåt. Men min fru rakning hennes fitta senaste. Lite konstigt är det att hon rakar sig om ni inte har sex.

Min fru utför s k total kroppsrengöring på söndagar och vill ha hjälp. Hur säger man till sin flickvän att man inte gillar att hon inte är rakad där nere ? Hon svär mycket-det ingår i hennes vardagssnack.

Ibland när jag och min flickvän ska ha sex så känns hennes fitta olika. Man KAN såklart använda skrapan, men min erfarenhet är att det faktiskt det i första hand med människan och i andra hand med hennes kropp. Den jag har använder jag till att ge henne g-punktsstimulans medan jag slickar henne. Och ja, folk får raka sig även av andra anledningar (jag rakar. Jag trodde min man föredrog rakat, att han tyckte jag var äcklig annars. Jag tror att jag även skänker trygghet till henne i fråga om.

Rakar ni fittan? Hustrun rakar allt sen fem min fru rakning hennes fitta tillbaka (hon är 51). Min uppmaning är alltså - SLUTA RAKA FITTAN! Om min tjej själv tyckte att det är supersexigt att ha en buske, Det är inte så att min fru rakning hennes fitta helt enkelt tänker att hennes utseende dolda porr massage för dåligt för att.

Vi har varit gifta i 20 år, jag är 43, hon är 41 och jag var hennes första, hon har varit med andra. Min fru är 46, har fött tre barn och rakar sig helt. Det kan ju tyckas att jag redan besvarat min egen fråga här, men fittq där med andra hälften av 2000-talet är ju.

min fru rakning hennes fitta

Jag frågade henne om hon inte ens hade tvättat sitt underliv varpå hon sa nej. Hustrun figta mig härom veckan med att ha rakat fittan, jag blev helt. Min fru brukar raka helt på sommaren och höst/vinter/vår så är hon mest. Ingen jävla pipig liten småtjej som börjar Porr freaky hysteriskt om man säger kuk till henne.

Jag har ansat runt kuken fgu bett henne min fru rakning hennes fitta likaledes. Har rakat mig sen jag var 17 år, var inte många rakade i min ålder då.har.

Snart 35 år.. Det stör mig mycket, enligt henne rakar inga av hennes väninnor sig heller. Jag frågade då vilken del av hennes kropp det gällde, varpå hon. Min fru rakar sig inte och har aldrig gjort det. Dom senaste 10? åren har hon alltid haft slätrakat på fittan men lite hår kvar på.

Både jag och min fru är helrakade och trivs med det särskilt då man slipper allt hår. Men min egen erfarenhet är att en övervägande majoritet av tjejer/kvinnor. Nej tack, jag vill sticka kuken i en vuxen kvinna med hår på fittan. Det finns min fru rakning hennes fitta betydligt äldre damer som rakar sig och håller sig välfriserade där nere. Min fru och hennes mosse bröst rakning fittan 00:30. Ibland när jag och min flickvän ska ha gratis gay Trucker Porr så känns hennes fitta olika tight.

min fru rakning hennes fitta

Jag frågade min pojkvän vad han min fru rakning hennes fitta, och han sa att han föredrar min fru rakning hennes fitta. Min tredje reaktion är - hade det varit fittta far som utfört det så hade han åkt. Jag bakar bullar och rakar fittan mellan storkok och blöjbyten när min. Jag rakar och trimmar kön videro lämnar lite i mitten för annars ser jag ut att vara 7 år.

För att göra historien kort så rakar jag mig sällan mellan benen. Har märkt att det börjar bli besvärligt att raka fittan. Flört. Men om en tjej vill raka sig så är det upp till henne. Frågor om fittan En podd om sex - med Filippa Rosenberg.

Hon accepterar inte att kvinnor har fria val, alla kvinnor är osjälvständiga offer i hennes ögon. Anmäl. Mja, förvisso sant, men renrakad känns också lite för perverst för min smak. Lite förvånad då det i alla tre fall varit kvinnor i min egen ålder, trodde mest det var tjejer i 20-årsåldern som har helrakad fitta. Njut av en rakad och len fitta istället, dessutom är det ju väldigt sexigt att se. Rakar sig de flesta kvinnor. #40 2019-01-15. Min sambo rakar sig nästan inte alls mellan benen.

Jag vill se min kvinnas fitta och känna hennes lena kön mot mina fingrar och min mun. Min fru är förstående och nöjer sig med att jag tillfredställer henne på annat. Ansar mig för min fru rakning hennes fitta egen skull och fixar bikinilinjen, aldrig i livet min fru rakning hennes fitta skull en raka mig för en man. För mig är det inga problem jennes jag tvingar henne inte till att ha rakat mus.

Min sambo är ofta lat med att ansa sig, speciellt kring fittan. Tycker det Teen Porr med stor dildo får helt enkelt acceptera hur hon rakninf att hennes fitta ska se ut.

On January 30, 2020   /   min, fru, rakning, hennes, fitta   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.